WORKSHOPS

Vlechten is leuk om te doen en een klein mandje is met enige hulp eenvoudig te maken. Hans en Marian geven daarom workshops, waarin jong en oud de basisbeginselen van het vlechten kunnen leren. Zo hebben ze de afgelopen jaren bij diverse gelegenheden, van kinderfeestjes, familiereünies, bruiloften tot congressen, workshops begeleid. Ook is een workshop mogelijk in combinatie met een bezoek aan de Tuinen van Appeltern.

Hebt u interesse in het organiseren van een workshop? Neem dan contact op met ons!

DEMONSTRATIES

Met enige regelmaat zijn Hans en Marian te vinden op evenementen en markten waar ze het oude ambacht van manden vlechten laten zien. Vaak zijn dit evenementen die in het teken staan van het verleden, zoals de Dickens’ Dag in Druten en het Gebroeders van Limburg festival in Nijmegen. Ook op diverse (jaar)markten en tuinbeurzen, waaronder de Landlevendagen in het Openlucht museum in Arnhem, zijn ze te vinden. Meestal combineren ze zo’n evenement met een workshop voor kinderen.

In de agenda is te vinden waar Hans en Marian de komende tijd te zien zijn.

Organiseert u een evenement en hebt u interesse om het ambacht van manden vlechten daarin te presenten, neem dan contact met ons op.